Lokale

Hapet pompa e Benzinës “Cuki”, punëson 10 punëtorë

Hapet pompa e Benzinës “Cuki”, punëson 10 punëtorë

Në kuadër të ndërrmariesë “Cuki Company”, sot në mënyrë solemne është bërë hapja e pompës së benzinës “Cuki”. Me qindra qytetarë, klientë, biznesmenë, politikanë, sot kishin ardhur që të urojnë pronarin e “Cuki Comp

21.Jun.2012 23:26
Semimaturantë, këtu mund të shihni rezultatet e testeve

Semimaturantë, këtu mund të shihni rezultatet e testeve

Të gjithë nxënësit nga Lugina që kanë hyrë në testin e maturës së vogël në gjuhë shqipe dhe matematikë, në këtë link www.upis.mp.gov.rs/ucenik_info.php  mund të mësojnë se sa pikë kanë marrë dhe ku janë radhitur në tabelë.

21.Jun.2012 10:43
Lema 5 se po më duhet !?

Lema 5 se po më duhet !?

Java e fundit e përfundimit të mësimit në shkollat e Luginës është më e ngarkuara për mësimdhënësit, jo për obligimet që ata kanë ndaj nxënësve, por për kërkesat e mëdha që vijnë nga çdo anë për të “falur” nota. Kërk

20.Jun.2012 19:04
Seancë maratonike e kuvendit komunal të Bujanocit

Seancë maratonike e kuvendit komunal të Bujanocit

Kuvendi Komunal i Bujanocit ka zhvilluar sot seancën maratonike me 30 propozime, të cilët janë miratuar njëzëri nga këshilltarët komunal të pranishëm në këtë seancë. Gjatë kësaj seance janë mandatuar edhe 3 këshilltarë të rinj,

20.Jun.2012 15:47
Stojança Arsiq: Ja si u tentua të prishet koalicioni?

Stojança Arsiq: Ja si u tentua të prishet koalicioni?

Zv/kryetari i komunës së Bujanocit, Stojança Arsiq ka folur për tentimet që u bënë orët e fundit për të prishur koalicionin e formuar për qeverisje me komunën e Bujanocit. “Tek unë erdhën disa njerëz, të dërguar, të cilët kan

19.Jun.2012 11:12
Marrëveshje mes fqinjësh

Marrëveshje mes fqinjësh

Kanë kaluar dhjetë  ditë nga zgjedhja e organeve qeverisëse në komunë të Bujanocit mes Partisë Demokratike të Nagip Arifit dhe GQ Sojança Arsiq. Marrëveshjen në fjalë Arifi e ka quajtur, marrëveshje mes fqinjësh. “Më mirë ësht

19.Jun.2012 10:39
titulli.com

Zana Ramizi, maturantja e dalluar e “Sezai Surroit”

Këshilli i arsimtarëve i shkollës së mesme “Sezai Surroi” ka përzgjedhur Zana Ramizin nga Tërnoci nxënësen e klasës IV-2, si maturanten me sukses dhe vijim shembullor. Kujdestarja e kësaj nxënëse Mimoza Hasani ka propozuar Zanën s

18.Jun.2012 17:27
Delegacioni nga Lugina takohet me ministrin Ramë Buja

Delegacioni nga Lugina takohet me ministrin Ramë Buja

Një delegacion nga Lugina i përbërë nga kryetari i Preshevës,  Ragmi Mustafa dhe kryetari i Bujanocit Nagip Arifi kanë zhvilluar një takim me ministrin e Arsimit,Shkencës dhe Teknologjisë së  Kosovës Ramë Buja. Ky delagacion  ka dis

18.Jun.2012 16:06
Shqipëtarët dhe heroina në Sërbinë e Jugut

Shqipëtarët dhe heroina në Sërbinë e Jugut

Pjesa më e madhe e heroinës vjen nga Afganistani, shkon në Bullgari, prej aty kalon në Sërbinë e jugut, në Veliko Tornova, pastaj dijmë që një pjesë e saj shkon në Beograd , vazhdon në

17.Jun.2012 23:29