Lokale

Arifi: RTV “Bujanoci” në kaos të vërtet kuadrosh

Arifi: RTV “Bujanoci” në kaos të vërtet kuadrosh

Drejtoria për Ndërtim dhe Ndërmarrja RTV ”Bujanoci” janë ndërmarrje publike të komunës së Bujanocit në të cilat ka probleme dhe borxhe të mëdha financiare, vlerësoi sot Këshilli Komunal i Bujanocit në seancën e katërt. Kryetar

10.Jul.2012 15:39
Ti rinjtë e Bujanocit, kontribues të bashkëpunimit

Ti rinjtë e Bujanocit, kontribues të bashkëpunimit

Në ambientin e një hoteli ne Liqenin e Vllasinës gjatë fundjavës së kaluar është mbajtur një seminar me nxënës shqiptar dhe serbë me qëllim të bashkëpunimit mes tyre. Pjesëmarrës në këtë seminar ishin nxënësit e shkollave të

10.Jul.2012 12:46
Lugina temë diskutimi në Tiranë

Lugina temë diskutimi në Tiranë

Kryetari i komunës së Preshevës, Ragmi Mustafa po merre pjesë në konferencën ndërkombëtare “Fqinjët e Shqipërisë”, e cila po zhvillohet në Tiran. Mustafa po shpalosë shqetësimet e shqiptarëve të Luginës dhe gjendjen në t

09.Jul.2012 23:14
LPD: Demokraci nuk do të thotë edhe "Sallamadi"

LPD: Demokraci nuk do të thotë edhe "Sallamadi"

Ish sekretari i përgjithshëm i Lëvizjes së Progresit Demokratik Shefket Jakupi, ka reaguar ndaj shkrimit të kësaj partie, i cili shkrim është botuar të shtunën me titull “Dezertorët partiak nuk i shërbejnë askujt”.   “Është n

09.Jul.2012 12:57
Barazi tatimore apo taksë e re në Preshevë?!

Barazi tatimore apo taksë e re në Preshevë?!

Komuna e Preshevës, respektivisht drejtoria për buxhet dhe financa në bashkëpunim me programin Progres  (program i partneritetit evropian ), është duke bërë regjistrimin e shtëpive, banesave dhe lokaleve afariste, me qellim te përfshirjes

09.Jul.2012 10:53
"100 vjet shtet Shqiptar", kremtohet edhe në Luginë

"100 vjet shtet Shqiptar", kremtohet edhe në Luginë

Në kuadër të manifestimeve gjithëkombëtare për nderë të  100 vjetorit të Shtetit të Shqiptarë, Këshilli Kombëtarë i Shqiptarëve që administrohen nga Serbia i përkrahur nga Ministria e Kulturës e Republikës së Shqipërisë, për

08.Jul.2012 19:02
titulli.com

Kundër reagim: Dezerterët partiak nuk i shërbejn askujt

Lëvizja e Progresit Demokratik-Kumtesë; Lëvizja e Progresit Demokratik, largimin e sekretarit të përgjithshëm të kësaj partie, e vlerëson si një proces normal të jetës sonë politike plurale. Nga subjektet e mëdha e të organizuara

07.Jul.2012 23:13
Implementohen dy projekte në Miratoc

Implementohen dy projekte në Miratoc

Në bashkësinë lokale në Miratoc sot është asfaltuar edhe një rrugë, çka do të thotë se brenda dy dite janë realizuar dy projekte. Kjo rrugë është asfaltuar me një gjatësi prej 330 metra dhe gjerësi katër metra në dy lagje të k

07.Jul.2012 19:13
Jep dorëheqje sekretari i LPD-së Shefket Jakupi

Jep dorëheqje sekretari i LPD-së Shefket Jakupi

Sekretari i deri tanishëm i Lëvizjes së Progresit Demokratik Shefket Jakupi, ka dhënë dorëheqje nga ky post, po ashtu ka dhënë dorëheqje edhe nga LPD, raporton Titulli. Sipas tij arsyeja se pse ka dhënë dorëheqje është ajo se LPD ka

07.Jul.2012 16:01
titulli.com

LPD: Pushteti policor në Bujanoc

Lëvizja e Progresit Demokratik ka dërguar një kumtesë mediumit tonë në cilin shpreh shqetësimet për fillimin e punës së qeverisjes së re lokale pas zgjedhjeve të 6 majit. Kryetari i Lëvzjes së Progresit Demokratik, Jonuz Musliu mendon s

06.Jul.2012 13:56
Përsëriten zgjedhjet në Medvegjë

Përsëriten zgjedhjet në Medvegjë

Në vendvotimin numër 1 në Medvegjë sot do të përsëriten zgjedhjet lokale, me vendimin e Komisionit Komunal Zgjedhor, njofton Jugpress. Në këtë vendvotim janë të regjistruar gjithsejtë 1825 votues. Në zgjedhjet lokale në këtë ve

06.Jul.2012 13:24