Trupi dhe shëndeti

Rëndësia e gjëndrës tiroide

Rëndësia e gjëndrës tiroide

Rëndësia e gjëndrës tiroide është e jashtëzakonshme, kjo pasi që është edhe gjëndra më e madhe në sistemin endokrin, njofton Klan Kosova.Mungesa apo tepria e jodit mund të shkakt

05.Feb.2019 14:30