Lokale

titulli.com

Ngushëllime për Ali Podrimën nga Amerika

Presidenti i Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë, Adnan Mehmeti përmes një telgrami ka shprehur ngushëllimet familjes së Ali Podrimës dhe dashamirëve të poezisë shqiptare. TE NDERUAR FAMILJARE TE POETIT ALI PODRIMJ

24.Jul.2012 10:56
titulli.com

Priboc: Policia i ndalon, komuna "intervenon" (foto)

“Takimi i vendlindjes-Priboci 2012” filloi me probleme. Sipas shoqatës së të shpërngulurve “Vatra”, qytetarët shqiptarë të Malësisë së Bujanocit me orë të tëra nuk janë lejuar të hyjnë nga Kosova në territorin e komunës së

22.Jul.2012 20:30
titulli.com

Lugina ka nevojë për ndihmë nga bashkatdhetarët (foto)

Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit (QSA) me seli në Preshevë ka filluar fushatën për sensibilizimin e bashkatdhetarëve me nevojat në Luginë. QSA, në aksionin e marrë në Preshevë dhe Bujanoc ka shpërndarë broshura me botime të cilat

22.Jul.2012 15:23
titulli.com

LPD: Po shteren mjetet politike për zgjidhjen e problemeve

Lëvizja e Progresit Demokratik me seli në Bujanoc, përmes një komunikate vlerëson se janë duke u shterur mjetet politike për zgjidhjen e problemeve shqiptaro-serbe. Ky subjekt përpjekjet e fundit për të biseduar për veriun e Kosovës dh

22.Jul.2012 14:25
titulli.com

'BSK' e Salla e Sportit në Bujanoc “vjedhin” ujin

Qyteti i Bujanocit ka ujë të mjaftueshëm të pijshëm, por keqpërdorimet bëjnë që kohë pas kohe të ketë reduktime të ujit dhe pasojat më të mëdha i vuajnë disa fshatra për rreth. Ndërmarrja publike “Komunalia” në Bujanoc në

21.Jul.2012 20:07
titulli.com

Më "vështirë" dhe më shtrenjtë për tu bërë shofer

Ligji i ri që do të hyjë në fuqi nga vjeshta e sivjetme do të detyrojë kandidatët për patentë shoferë të paguajnë nga 65 mijë deri më 85 mijë dinarë për të ndjekur shkollimin për shofer. Drejtori i autoshkollës “Goga” në B

21.Jul.2012 17:31
titulli.com

Urime për Ramazanin nga OVL, Komuna Preshevës dhe KKSH

Shoqata e Veteranëve të luftës së UÇPMB-së të gjithë motrave dhe vëllezërve i uron muajin e shenjtë të ramazanit. Njëherit i uron që ky muaj të jetë i pastrimit shpirtëror, moral dhe vëllazëror. Kryesia e organizatës së vetera

20.Jul.2012 21:06
titulli.com

RTV Bujanoci, objekt i akuzave të korrupsionit

Ish drejtori dhe kryeredaktori i Radio Televizionit Bujanoci, Sevdail Hyseni nga Lëvizja e Progresit Demokratik (LPD), i ka lënë një mal me probleme trashëgimtarit të vet Abedin Raqipit nga Partia Demokratike (PD) . Nexhat Behluli (PD), kryeta

20.Jul.2012 12:36
titulli.com

Opozita e Bujanocit kërkon CD-të dhe repriza

Seanca e ditët së sotme ishte me shumë debate e replika në mes të kryetarit të Kuvendit Ajredin Hyda dhe këshilltarëve të Partisë për Veprim Demokratik e Lëvizjes së Progresit Demokratik, raporton Titulli. Mbledhja filloi me akuza n

19.Jul.2012 16:42