Lokale

“Takimet e Vendlindjes - Priboci 2012”

“Takimet e Vendlindjes - Priboci 2012”

Këshilli Organizativ i fshatit Priboc të komunës së Bujanocit, organizon manifestimin tradicional “Takimet e Vendlindjes - Priboci 2012” i cili do të mbahet në fshatin Priboc. Në këtë manifestim, takohen  farefisi, shokët dhe miqtë

18.Jul.2012 14:40
100 vjetori i Pavarësisë kremtohet edhe në Preshevë

100 vjetori i Pavarësisë kremtohet edhe në Preshevë

Për nderë të 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë Këshilli Komunal i Komunës së Preshevës nesër do të organizoj një manifestim kulturor në Shtëpinë e Kulturës në Preshevë, njofton RTP. Sipas kryetarit të grupit organiza

18.Jul.2012 13:50
PDK shpallë moratorium

PDK shpallë moratorium

Partia Demokratike Kombëtare, me seli në Bujanoc, ka vendosur të shpall moratorium pas kaq vitesh veprimi për shkak parcializimit deri në ekstremitet të skenës politike të Kosovës Lindore. Gjithashtu, PDK, në një kumtesë të bërë pub

17.Jul.2012 14:25
“Shkolla e gazetarisë qytetare” vjen edhe në Bujanoc

“Shkolla e gazetarisë qytetare” vjen edhe në Bujanoc

Qendra për komunikim të ri Dokukino nga Beogradi, më 23 dhe 24 korrik do të organizojë  “Shkollën e gazetarisë qytetare” edhe në qytetin e Bujanocit. Kjo shkollë dyditore ka si qëllim mësimet themelore në shkruarjen e teksteve pë

16.Jul.2012 16:31
Gjykimi i Lirim Jakupit shtyhet për shtator

Gjykimi i Lirim Jakupit shtyhet për shtator

Avokati sipas detyrës zyrtare Nasuf Nasufi tha se gjykimi i Lirim Jakupit është shtyrë për shtator për shkak të mungesës së dëshmitarëve ndërkombëtarë dhe atyre serb. Gjykimi i Lirim Jakupit i cili po mbahet në Gjykatën e Qarkut n

15.Jul.2012 09:39
Femrat nuk duan të lahen me meshkujt nëpër pishina

Femrat nuk duan të lahen me meshkujt nëpër pishina

Pishina “Freskia” në Tërrnoc kohë të gjatë është duke rezervuar ditë të caktuara vetëm për femrat të cilët duan të lahen. Qenan Kurteshi pronar i pishinës për Portalin tonë u shprehë se në fillim ka qenë sikurse të gji

14.Jul.2012 16:51
Pastrohen rrugët në Tërnoc (foto)

Pastrohen rrugët në Tërnoc (foto)

Ndërmarrja Publike “Komunalia” në orët e vona të pasdites së sotme ka marrë aksionin për pastrimin e rrugëve të fshatit Tërnoc të komunës së Bujanocit. Rrugë e pastruara me ndihmën e një autobote në këtë vendbanim janë ato

12.Jul.2012 21:45
titulli.com

"Ahtisari plus", Lugina do të kërkojë reciprocitet

Problemi i veriut të Kosovës do të zgjidhet në dialogun e radhës mes Kosovës dhe Serbisë me të ashtuquajturën pako të “Ahtisarit plus” i cili asaj pjese të Kosovës do ti jap autonomi shtesë, dhe do të shkaktojë jostabilitet në Bal

12.Jul.2012 07:37