Shkencë dhe teknologji

Njihuni me Golfin 8 (FOTO)

Njihuni me Golfin 8 (FOTO)

VW ka gati gjeneratën e tetë të Golf-it. VW kishte thyer heshtjen më herët për gjeneratën e ardhshme të Golf-it, duke zbuluar se ka investuar 1.8 miliardë euro në zhvillimin e modelit e tij dhe ka

19.Feb.2019 09:59