Atraktive

Sot Dita Ndërkombëtare e Vullnetarizmit

Sot Dita Ndërkombëtare e Vullnetarizmit

Dita Ndërkombëtare e Vullnetarizmit shënohet më 5 dhjetor. Dita Ndërkombëtare e Vullnetarizmit është ditë e caktuar nga Asambleja e Përgjithshme OKB-së në vitin 1985 dhe u dedikohet të

05.Dec.2019 08:37