Atraktive

Sa paguhet një astronaut?

Sa paguhet një astronaut?

Një astronaut fiton mjaftueshëm, por jo aq sa mund ta imagjinoni. Astronautët civilë të NASA-s klasifikohen si nëpunës civilë GS-12 dhe GS-13, në varësi të aftësive dhe vjetërsisë

14.Jan.2021 13:20
50 thënie mbi fuqinë e ideve!

50 thënie mbi fuqinë e ideve!

“Nëse në fillim, ideja nuk është absurde, atëherë nuk asnjë ka shpresë për të.” – Albert Einstein  “Nëse nuk shprehni idetë tuaja origjinale, në

14.Apr.2020 12:35