Atraktive

Si lindi legjenda e Babadimrit

Si lindi legjenda e Babadimrit

Regjistrimet e para të këtij shenjtori, peshkopi dhe mirëbërësi me origjinë nga Azia e Vogël, datojnë nga shekulli 4 pas Krishtit.  Karakteri i një gjyshi zemërgjerë, i cili u jep dhurata f

20.Dec.2019 13:20