Lokale

Kur shkolla vazhdon mësimet pa nxënës

Kur shkolla vazhdon mësimet pa nxënës

Mësimet shkollore vazhdojnë në shkollën e mesme “Sezai Surroi”, në Bujanoc edhe pse shumica e shkollave në Serbi kanë përmbyllur procesin mësimor për vitin akademik 2011-2012. Sipas disa profesorëve të kësaj shkolle vazhdimi i pro

25.Jun.2012 21:32
Në Medvegjë votuan mbi 5000 mijë qytetarë

Në Medvegjë votuan mbi 5000 mijë qytetarë

Zgjedhjet lokale në komunë e Medvegjës janë zhvilluar të qeta dhe  kanë votuar mbi 50% të numrit të përgjithshëm të votuesve. Komisioni Komunal Zgjedhor në Medvegjë, ka konfirmuar për Tanjug se në zgjedhjet lokale kanë dalë për

25.Jun.2012 10:27
Në Medvegjë po mbahen zgjedhjet lokale (foto)

Në Medvegjë po mbahen zgjedhjet lokale (foto)

Në Medvegjë sot po mbahen zgjedhjet lokale, dhe interesimi i qytetarëve është mjaft i madh, përkundër pritjeve të gjata në pikën kufitare në Mutivodë. Sipas portalit Medvegja.net të gjitha 28 vendvotimet në komunën e Medvegjës jan

24.Jun.2012 15:03
Nderohet Shaip Mustafë Presheva

Nderohet Shaip Mustafë Presheva

Doli në dritë vepra e parë shqipe respektivisht monografia kushtuar veprimtarit të madh, patriotit të rrallë nga Presheva ‘Shaip Mustafë-Presheva në dokumentet arkivale e autorit Hasan Emërllahu.  Gjithashtu është mbajtur akademi përku

22.Jun.2012 23:14
Nuk kemi para, por harxhojmë 9 milion euro për dasma !

Nuk kemi para, por harxhojmë 9 milion euro për dasma !

Sezoni veror po afrohet, ndërsa Luginës po i kthehet buzëqeshja e dikurshme, pas një ankthi që e kishte kapluar që nga viti 2009, me liberalizimin e vizave, ku shumë qytetarë shkuan në kërkim të azilit, por jo vetëm kaq, Lugina u godit me

22.Jun.2012 16:18
Hapet pompa e Benzinës “Cuki”, punëson 10 punëtorë

Hapet pompa e Benzinës “Cuki”, punëson 10 punëtorë

Në kuadër të ndërrmariesë “Cuki Company”, sot në mënyrë solemne është bërë hapja e pompës së benzinës “Cuki”. Me qindra qytetarë, klientë, biznesmenë, politikanë, sot kishin ardhur që të urojnë pronarin e “Cuki Comp

21.Jun.2012 23:26
Semimaturantë, këtu mund të shihni rezultatet e testeve

Semimaturantë, këtu mund të shihni rezultatet e testeve

Të gjithë nxënësit nga Lugina që kanë hyrë në testin e maturës së vogël në gjuhë shqipe dhe matematikë, në këtë link www.upis.mp.gov.rs/ucenik_info.php  mund të mësojnë se sa pikë kanë marrë dhe ku janë radhitur në tabelë.

21.Jun.2012 10:43