Titulli Lab

Beteja e rrjeteve sociale me keqinformimin

Beteja e rrjeteve sociale me keqinformimin

Zgjedhjet presidenciale në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, rezultati i të cilave ende nuk është certifikuar, ishin ndër më të polarizuarat. Kompanitë e rrjeteve sociale si Twitter dhe Facebook po p&e

09.Nov.2020 15:51