Rajoni dhe Politika

Zhgënjimi i Ballkanit me BE-në

Zhgënjimi i Ballkanit me BE-në

Udhëheqësit e gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor u ankuan më 23 qershor për mungesën e progresit në ofertat e tyre për t'u bashkuar me Bashkimin Evropian para vendimit të bllokut për t'

24.Jun.2022 07:38