Lokale

Gjykimi i Lirim Jakupit shtyhet për shtator

Gjykimi i Lirim Jakupit shtyhet për shtator

Avokati sipas detyrës zyrtare Nasuf Nasufi tha se gjykimi i Lirim Jakupit është shtyrë për shtator për shkak të mungesës së dëshmitarëve ndërkombëtarë dhe atyre serb. Gjykimi i Lirim Jakupit i cili po mbahet në Gjykatën e Qarkut n

15.Jul.2012 09:39
Femrat nuk duan të lahen me meshkujt nëpër pishina

Femrat nuk duan të lahen me meshkujt nëpër pishina

Pishina “Freskia” në Tërrnoc kohë të gjatë është duke rezervuar ditë të caktuara vetëm për femrat të cilët duan të lahen. Qenan Kurteshi pronar i pishinës për Portalin tonë u shprehë se në fillim ka qenë sikurse të gji

14.Jul.2012 16:51
Pastrohen rrugët në Tërnoc (foto)

Pastrohen rrugët në Tërnoc (foto)

Ndërmarrja Publike “Komunalia” në orët e vona të pasdites së sotme ka marrë aksionin për pastrimin e rrugëve të fshatit Tërnoc të komunës së Bujanocit. Rrugë e pastruara me ndihmën e një autobote në këtë vendbanim janë ato

12.Jul.2012 21:45
titulli.com

"Ahtisari plus", Lugina do të kërkojë reciprocitet

Problemi i veriut të Kosovës do të zgjidhet në dialogun e radhës mes Kosovës dhe Serbisë me të ashtuquajturën pako të “Ahtisarit plus” i cili asaj pjese të Kosovës do ti jap autonomi shtesë, dhe do të shkaktojë jostabilitet në Bal

12.Jul.2012 07:37
Keqpërdoret uji i pijshëm në Preshevë

Keqpërdoret uji i pijshëm në Preshevë

Rtv "Presheva"  ka xhiruar keqpërdorimet e ujit të pijshëm, ku shumë qytetarë pastrojnë rrugët, trotuaret dhe ujitin kopshtet. Presheva ka ujë të mjaftueshëm, por keqpërdorimet bëjnë që kohë pas kohe të ketë reduktime të ujit. P

12.Jul.2012 01:06
Arifi: RTV “Bujanoci” në kaos të vërtet kuadrosh

Arifi: RTV “Bujanoci” në kaos të vërtet kuadrosh

Drejtoria për Ndërtim dhe Ndërmarrja RTV ”Bujanoci” janë ndërmarrje publike të komunës së Bujanocit në të cilat ka probleme dhe borxhe të mëdha financiare, vlerësoi sot Këshilli Komunal i Bujanocit në seancën e katërt. Kryetar

10.Jul.2012 15:39
Ti rinjtë e Bujanocit, kontribues të bashkëpunimit

Ti rinjtë e Bujanocit, kontribues të bashkëpunimit

Në ambientin e një hoteli ne Liqenin e Vllasinës gjatë fundjavës së kaluar është mbajtur një seminar me nxënës shqiptar dhe serbë me qëllim të bashkëpunimit mes tyre. Pjesëmarrës në këtë seminar ishin nxënësit e shkollave të

10.Jul.2012 12:46
Lugina temë diskutimi në Tiranë

Lugina temë diskutimi në Tiranë

Kryetari i komunës së Preshevës, Ragmi Mustafa po merre pjesë në konferencën ndërkombëtare “Fqinjët e Shqipërisë”, e cila po zhvillohet në Tiran. Mustafa po shpalosë shqetësimet e shqiptarëve të Luginës dhe gjendjen në t

09.Jul.2012 23:14