Vështrime

A ka shtet amë për “arnautët” e Sirisë?

A ka shtet amë për “arnautët” e Sirisë?

Ka 16 muaj që në Siri po zhvillohet një revoltë kundër regjimit totalitar të familjes Asad (Hafizi 1970-2000 dhe tani djali i tij Bashari 2000-2012), që po merr përmasa rajonale (për shkak të aleancës me Iranin e Hizbullahun në Liban) dhe

02.Aug.2012 09:52
titulli.com

Koalicioni PDK-AAK është ide serbe

Ideja se Ramush Haradinaj do të hyjë në qeveri për të tradhtuar Mitrovicën, bashkë me Hashim Thaçin, është ide serbe. Kur të kthehet përfundimisht i pafajshëm nga Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë, ish kryeministri i Kosovës Ramus

27.Jul.2012 16:04
titulli.com

Reagim ndaj shkrimit "Fushata denigruese pushtetare"

Nuk e kanë rradhën bentet, temsilet, fraza, kanunet dhe aftësitë për të njollosur dhe etiketuar. Kësaj here nuk po mundeni ti mbroni keqëpërdorimet dhe vjedhjetë me patriotizëm dhe rrolin e viktimës.   Shkruan: Nexhat Behluli

21.Jul.2012 17:49
titulli.com

Fushata denigruese pushtetare

Udhëheqësi i Shërbimit për Informim i Partisë Demokratike në Bujanoc, Nexhat Behluli, i cili njëherit është edhe kryetar  i Këshillit Drejtues i Ndërmarrjes Publike Radio Televizioni “Bujanoci”, kohëve të fundit, ka dhënë disa dek

21.Jul.2012 12:36
titulli.com

Mbani premtimet e dhëna në fushatë

Shkruan: Kujtim Sadriu         Ashtu sikur se kam potencuar gjatë emisioneve televizive po ashtu edhe ndodhi, ku politikanët e Luginës së Preshevës harruan se çfarë premtuan dhe çfarë deklaruan në fush

18.Jul.2012 21:32
titulli.com

Kalimi nga çështja personale në atë publike

Me prezantim apo mos prezantim në Kuvendin Komunal, vazhdon ritmi i verës në Bujanoc. Po të ishte nga vapa do ishte për të gjithë ata të deleguar(këshilltarë) të popullit që janë dërguar në këtë Kuvend, e jo vetëm për një pjesë q

18.Jul.2012 15:47
Vizioni Britanik për të ardhmen e BE-së

Vizioni Britanik për të ardhmen e BE-së

Britania e Madhe nuk do të pengojë, por do të inkurajojë dhe të mbështesë hapat e nevojshëm, duke siguruar integritetin e tregut të përbashkët dhe duke punuar për rregullimin më efektiv të sektorit financiar. Anëtarësimi në BE

14.Jul.2012 13:42
Ne Shqiptarët e ... dhe ata Shqiptarët e …?

Ne Shqiptarët e ... dhe ata Shqiptarët e …?

Atë që nuk arritën të na e bëjnë armiqtë po tentojnë të na e bëjnë: Matoshi, Lubonja, Spahiu etj. Këta pseudo intelektual kanë shfaqur hapur qëllimet e tyre ogurzeza për krijimin e kombit Kosovar dhe kështu për të krijuar një komb

17.Jun.2012 00:58
Tri çështjet lindore të Evropës

Tri çështjet lindore të Evropës

Pushteti i butë i Evropës ka ndryshuar shumë gjëra në shumë shtete gjatë dy dekadave të fundit, duke i nxitur liderët dhe qytetarët që t’i reformojnë ekonomitë e tyre dhe të përqafojnë apo forcojnë vlerat dhe institucionet demokrat

16.Jun.2012 15:40
Bërlloku shqiptar…

Bërlloku shqiptar…

Në çdo cep të viseve shqiptare, vërehen lecka, hedhurina nga të gjitha llojet, pa lënë anash as qelbësirat dhe ujërat e zeza. Vizitorët e huaj kur rastisin t’i vizitojnë qytetet e shqiptarëve, i mbyllin hundët nga kundërmimi i mbeturi

03.Jun.2012 14:05