Trupi dhe shëndeti

Çka i bën trupit koronavirusi?

Çka i bën trupit koronavirusi?

Koronavirusi u shfaq në dhjetor të vitit të kaluar, por tashmë bota po merret me të madhe me këtë pandemi. Për shumicën, sëmundja është e butë, por disa njerëz vdesin, njofton Kla

14.Mar.2020 12:01