Vështrime

Bota në 2019 dhe Ballkani Perëndimor

Bota në 2019 dhe Ballkani Perëndimor

Retro Viti 2019 do të mundë ta rikthejë historinë. Bota do të sfidohet nga rinuklearizimi bipolar dhe nga vakuumi në lidershipin evropian pas zbehjes së “Treshes-M” të BE-së, e cila deri m&eum

30.Dec.2018 08:34
Islami politik në botën shqiptare

Islami politik në botën shqiptare

Një gogol po qarkullon nëpër hapësirën politike shqiptare. Ky gogol është islami politik. Dhe, vërtetë, a është ky i tillë? Apo, vetëm paragjykojmë! Sipas perceptimit të funda

20.Nov.2018 21:57