Lokale

Shefket Musliu dhe Nagip Arifi ftojnë për koalicion

Shefket Musliu dhe Nagip Arifi ftojnë për koalicion

Ish shefi i UÇPMB-së Shefket Musliu dhe kryetari i PD-së kanë ftuar edhe  njëherë subjektet politike shqiptare për të formuar koalicion për qeverisje lokale në komunën e Bujanocit, raporton Titulli. Shefket Musliu këtë thirrje e b

05.Jun.2012 21:36
Jonuzi apo Stojança ?

Jonuzi apo Stojança ?

Kryetari i kuvendit komunal Jonuz Musliu ka ftuar për të enjten seancën për konstituimin e KK të Bujanocit  edhe pse të njëjtën gjë dje e bëri Stojança Arsiq, këshilltari më i vjetër i këtij kuvendi, raporton Titulli. Gazetari ynë

05.Jun.2012 14:09
Presheva nesër formon qeverisjen lokale

Presheva nesër formon qeverisjen lokale

Të mërkurën do të ulen në ulëset e tyre 38 këshilltarët e zgjedhur të KK të Preshevës, për të formuar qeverisjen e re lokale. “Shumicën në kuvend e përbëjnë 22 këshilltarë nga 38 gjithsejtë. Në të janë 17 këshilltarë t

05.Jun.2012 10:52
Qendra e Bujanocit bëhet me “liqe” (video)

Qendra e Bujanocit bëhet me “liqe” (video)

Shiu i rrëmbyeshëm që filloi të bjerë pak kohë para muzgut, krijoi probleme në qarkullim në disa pjesë të qytetit të Bujanocit. Më e goditur ishte rruga afër taksistave, para pompës së benzinës , në qendër të Bujanocit. Disa

04.Jun.2012 20:52
“Vatra”: Mos fyeni shqiptarët se fundoseni

“Vatra”: Mos fyeni shqiptarët se fundoseni

Shoqata e të shpërngulurve “Vatra” nga Lugina ka reaguar ndaj fyerjeve që iu bënë shqiptarëve nga maturantët serb në Beograd. Thirrjet “Vrite”, “Therre”, “Shqiptari të mos ekzistojë” kanë kumbuar rrugëve në pjesën qen

04.Jun.2012 16:56
titulli.com

Halimi, deputeti i vetmuar në Parlamentin Serb

Riza Halimi, lideri i Partisë për Veprim Demokratik (PVD) ka dhënë betimin si deputeti i vetëm i shqiptarëve të Luginës në Parlamentin e Serbisë.  Halimi ishte bartës i listës për deputetë në kuadër të Koalicionit të shqiptarëv

04.Jun.2012 16:16
PLD: Ky është vetëm fillimi i investimeve në Preshevë

PLD: Ky është vetëm fillimi i investimeve në Preshevë

Partia Liberale Demokratike,  këshilli në Preshevë ka filluar të realizojë disa projekte kapitale në komunën e Preshevës. Projekti i fundit, i cili është aprovuar është projekti për financimin e asfaltimit të rrugës në lokacionin

02.Jun.2012 12:21
Zvogëlohet qarkullimi në Konçul për 40 %

Zvogëlohet qarkullimi në Konçul për 40 %

Nga mesnata përtej pikëkalimit kufitar në Konçul, në rrugën regjionale Bujanoc-Gjilan, nuk ka kaluar asnjë automjet me tabela të regjistrimit të vjetër që mbajnë shenjat e qyteteve të Kosovës, e që janë lëshuar nga Ministria e Punëv

02.Jun.2012 11:06