Konkursi për shkollat fillore dhe të mesme në Luginën e Preshevës
Lokale

Konkursi për shkollat fillore dhe të mesme në Luginën e Preshevës

22.Apr.2024 08:16
0
 
Ftohen shkollat fillore dhe të mesme në Luginën e Preshevës me mësim në gjuhën shqipe që të aplikojnë për mjete financiare që Këshilli Kombëtar Shqiptar ndan në zbatim të Vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës Nr. 08/L-260 nnën-programi “Përkrahje për Luginën e Preshevës”!
 
Të gjitha detajet, formulari dhe dokumentat që kërkohen mund ti gjeni në këtë link: http://kksh.org/.../thirrje-publike-per-shkolla-fillore.../
 
Afati për aplikim është 19 Prill 2024 deri me 09 Maj 2024.
 
Për çdo paqartësi apo pyetje mund të na kontaktoni në nr. tel +381631408945 ose/dhe në email-in kksh.grantet@gmail.com
 
Dështon iniciativa për largim të kryetarëve në veri të Kosovës (video)
Konkurs për organizatat në fokus avancimin e fëmijëve me nevoja të veçanta
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration