Konkurs për organizatat në fokus avancimin e fëmijëve me nevoja të veçanta
Lokale

Konkurs për organizatat në fokus avancimin e fëmijëve me nevoja të veçanta

22.Apr.2024 08:21
0
Me datë 19.04.2024 është hapur thirrja publike për organizatat që kanë në fokus avancimin dhe socializimin fëmijëve me nevoja të veçanta.
 
Ftohen të gjithа organizatat/shoqatat e shoqërisë civile që të aplikojnë për mjete financiare që Këshilli Kombëtar Shqiptar ndan në zbatim të Vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës Nr. 08/L-260, nën-programi “Përkrahje për Luginën e Preshevës”

Qëllimi specifik i thirrjes së përgjithshme publike është promovimi, edukimi dhe forcimi i identitetit të shqiptarëve në Republikën e Serbisë.

Shuma e përgjithshme e mjeteve financiare që do të ndahen sipas kësaj thirrjeje publike do të përcaktohet nga Këshilli Kombëtar Shqiptar, me vendim të veçantë.

Të gjitha detajet, formulari dhe dokumentat që kërkohen mund ti gjeni në këtë link: http://kksh.org/.../thirrje-publike-per-organizatat-qe.../

Afati i aplikimit nga është nga 19 Prill deri në 9 Maj 2024.

Konkursi për shkollat fillore dhe të mesme në Luginën e Preshevës
Bomba 1 tonëshe nga lufta e 1999 largohet nga një qytet në Jug të Serbisë, evakuohen 1300 banorë!
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration