Intervista

Thaçi: Takimi në Bruksel hap kapitull të ri

Thaçi: Takimi në Bruksel hap kapitull të ri

Ky takim është në përputhshmëri të plotë me Kushtetutën dhe ligjet e Kosovës për fqinjësi të mirë dhe me rezolutën e Kuvendit të Republikës së Kosovës, për normalizimin e marrëdhënieve të shtetit të Kosovës dhe Serbisë. Pra,

22.Oct.2012 08:31
titulli.com

Po rrezikohet bërthama etnike

  Fitorja e forcave radikale në Serbi, paralajmërimet për përfshirjen e serbëve të veriut të Kosovës, në bisedimet e reja shqiptaro-serbe, favorizimi i multietnicitetit në Komunën e Bujanocit në dëm të shqiptarëve shumicë, vazhdim

09.Aug.2012 10:29
Adelina: Falë Zotit kam vithe të bukura

Adelina: Falë Zotit kam vithe të bukura

Këngëtarja kosovare Adelina Berisha, ditë më parë ishte në një koncert në Bujanoc, ndërkaq stafi i Portalit Informativ Titulli, si gjithmonë për të qenë sa më afër vizitorëve të saj dhe për të qenë besnik ndaj tyre ka realizuar nj

04.Aug.2012 14:57
“Presheva Jehon” në Ballkan dhe Evropë

“Presheva Jehon” në Ballkan dhe Evropë

Ansambli nga Presheva “Presheva Jehon”, në fund të gushtit do marrë pjesë në një festival ndërkombëtar në Turqi. Ne kemi realizuar një intervistë me Astrit Ramizin,  koreograf i shoqërisë artistike “Presheva Jehon”. Ky ansambël

02.Aug.2012 15:54
Mehmeti: Biblioteka e Preshevës portë e diturisë

Mehmeti: Biblioteka e Preshevës portë e diturisë

Drejtori i Bibliotekës `post`Mehmet Jusufi`post` në Preshevë, Vaxhid Mehmeti gjatë një interviste për Titullin është shprehur i kënaqur me kushtet të cilat i posedon biblioteka. Dhe njëkohësisht ka shpalosur edhe një histori të shkurtë

09.Jul.2012 23:30