Intervista

 Marigona e Medvegjës, me flamurin kombëtarë

Marigona e Medvegjës, me flamurin kombëtarë

Intervistë me zonjushën Marigona Neziri, anëtare e SH.K.A "Medvegja" dhe përgjegjëse për grupin e fëmijëve në këtë shoqëri Valis, 16 korrik  Tashmë, dihet, se kanë filluar pushimet e mërgimtarëve në atdhe, tashmë, në atdheun

16.Jul.2013 13:37
titulli.com

Kandiq: Të ndalojmë së foluri gënjeshtra

Qeveria e Serbisë duhet të flasë për të kaluarën duke u bazuar në fakte. Duhet të njohë institucionet e Kosovës. Të pranojë viktimat. Në këtë mënyrë, aktivistja Natasha Kandiq, sheh edhe normalizimin e marrëdhënieve të Serbisë me

08.Jun.2013 18:11
"Pse nuk po vjen Hashim Thaçi në Medvegjë ?"

"Pse nuk po vjen Hashim Thaçi në Medvegjë ?"

Kryetari i shoqatës humanitare “Medvegja”, me qendër në Fully të Valisit-Zvicër, Zenel Neziri, është shprehur i indinjuar me marrëveshjen Prishtinë-Beograd në të cilën askund nuk përmendet Lugina e Preshevës. Në intervistë, aktivi

16.May.2013 13:58
titulli.com

Rama: Bashkimi ynë kombëtar në BE

Në përpjekjen e tij për t’u ngjitur në pushtet, lideri i opozitës shqiptare, Edi Rama, po synon t’i fitojë edhe zemrat dhe mendjet e kosovarëve. Për ta shlyer “stigmën” ndaj socialistëve që thuhet se ekziston në Kosovë, Rama ka

15.Apr.2013 09:18
Thaçi: Ne s'lëvizim nga propozimi ynë

Thaçi: Ne s'lëvizim nga propozimi ynë

"Është në duart e lidershipit të Serbisë të pranojë ose jo marrëveshjen. Ne i kemi dhënë propozimet tona, të cilat janë kushtetuese dhe ligjore, dhe nuk do të lëvizim nga ky pozicion", ka thënë kryeministri i Kosovës, Hashim Tha

12.Apr.2013 13:34
Olivier: Ulësja në OKB, pas marrëveshjes me Serbinë

Olivier: Ulësja në OKB, pas marrëveshjes me Serbinë

Një marrëveshje e nënshkruar Kosovë-Serbi, e cila tekstualisht thotë se nuk pengohet anëtarësimi i Kosovës në organizata ndërkombëtare, do të lehtësonte aplikimin në Kombet e Bashkuara. Por kjo sipas një ish-zyrtari të OKB-së, nuk du

25.Mar.2013 17:33
Schulz: E ardhmja e Ballkanit është në BE

Schulz: E ardhmja e Ballkanit është në BE

Presidenti i Parlementit të BE-së Martin Schulz, në një intervistë për DW thotë se procesi i zgjerimit të BE nuk duhet të mbetet peng i mosmarrveshjeve bilaterale. DW: Si mund të ulen tenisonet mes vendeve fqinje (Bullgaria dhe veçan

23.Mar.2013 09:27