Registrimi në platformë digjitale mbi pasivizimin e adresave në Luginë
Lokale

Registrimi në platformë digjitale mbi pasivizimin e adresave në Luginë

12.Sep.2023 16:46
0

Qytetarët shqiptar do të kenë platformën digjitale mbi çështjet e pasivizimit të  vendbanimit dhe vendqëndrimit në Serbi : https://pasivizimi.com.

Në këtë platformë online, ata/o mund të informohen, të raportojnë, të ankohen dhe të sigurojnë ndihmë juridike falas, mbi çështjet e pasivizimit.

Me këtë rast, inkurajojmë qytetarët që sa më shumë të shkëmbejnë platformën, sidomos në shërbim të raportimit të rasteve të pasivizimit.

Raportimi i pasivizimit është shumë i rëndësishëm jo vetëm si shënim evidence për numrin e qytetarëve të pasivizuar, por sidomos për ta qartësuar procedurën që është ndjekur nga organet përgjegjëse ligjzbatuese.

Platforma digjitale është krijuar nga Këshilli për të Drejtat e Njeriut me mbështetjen e Këshillit Kombëtar Shqiptar.

 
Zgjedhje të parakohshme parlamentare, Vuçiç: Opozita do të marrë përgjigj?
Zbulohen mallra kontrabandë në brezin kufitar, arrestohet shtetasi i Serbisë në Dobërqan të Gjilanit
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration