Organizohet manifestim fetar kushtuar ditëlindjes së Pejgamberit Muhamedit s.a.v.s ( pjesëmarrësitë)
Lokale

Organizohet manifestim fetar kushtuar ditëlindjes së Pejgamberit Muhamedit s.a.v.s ( pjesëmarrësitë)

15.Oct.2021 14:37
0

Këshilli i Bashkësisë Islame në Bujanoc për nderë të ditëlindjes së Pejgamberit Muhamedit s.a.v.s,, me datën 18 tetor ditë e hënë ora 14:00 në shtëpinë e kulturës në Bujanoc organizon: Manifesimin fetar kushtuar kësaj ngjarje të madhe.

Mysafir special dhe ligjërues i këtij manifesimi është Myftiu i Tetovës prof.dr. Qani Nesimi me stafin e tij,, Kurse për ilahi dhe mevlud, është Ilahasti i njohur NUSRET KURTISHI me grupin e tij.

Gjithashtu program me recitime, monolog etj. Paraqesin aktivistët e Departamentit të të rinjve dhe Gruas pran KBI-SË, dhe nxënësit nga shkolla e mesme SEZAI SURROI në Bujanoc.

KBI ju fton që të merrni pjesë në këtë organizim dhe pjesëmarrja është për të dy gjinitë.

Reagim ndaj vendimit për anashaklimin e kuadrove shqiptarë në Gjykatën për Kundërvajtje Preshevë
Marrja e përditshme e aspirinës mund të shkaktojë dëme serioze (video)
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration