Lokale

Shqipëria e Zvicra në finalen e Eurovizionit

Shqipëria e Zvicra në finalen e Eurovizionit

Shqipëria dhe Zvicra kanë arritur të sigurojnë pjesëmarrjen në finalen e Eurovizionit. Dy përfaqësuesit shqiptarë të këtyre vendeve, Angela Peristeri nga Shqipëria dhe Xhon Tears që p&

21.May.2021 12:35