Lokale

Serbia fillon prodhimin e vaksinës Sputnik-V

Serbia fillon prodhimin e vaksinës Sputnik-V

Të premten (4 qershor) në Serbi ka filluar prodhimi i vaksinës Sputnik V të Rusisë kundër COVID-19. Prodhimi bëhet nga Instituti shtetëror për virologji, vaksina dhe serume "Torlak" në Beograd. N&eum

05.Jun.2021 07:09