Konkurs për ndarjen e mjeteve për ekonomitë private 2023 në komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë
Lokale

Konkurs për ndarjen e mjeteve për ekonomitë private 2023 në komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë

15.May.2023 10:13
0

KONKURS për ndarjen e mjeteve për subvensione subjekteve ekonomike në pronësi private për vitin 2023, në komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë

Në bazë të Konkluzionit të Qeverisë së Republikës së Serbisë mbi pranimin e Programit të masave mbi ndarjen dhe shfrytëzimin e mjeteve për subjektet ekonomike në pronësi private për vitin 2023, në komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, 05 numër 401 – 3713/2023të datës04.05.2023, Shërbimi i Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë (në tekstin e mëtejshëm: Shërbimi i Trupit Koordinues), më 15.05.2023, shpall KONKURS për ndarjen e mjeteve për subvensione subjekteve ekonomike në pronësi private për vitin 2023, në komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

Konkursi realizohet nga Shërbimi i Trupi Koordinues për ndarjen e fondeve në shumën prej 34.000.000,00dinarë, përkatësisht për komunën e Preshevës në vlerë prej 13.090.000,00dinarë, përkomunën e Bujanocit në vlerë prej 14.110.000,00dinarë dhe për komunën e Medvegjës në vlerë prej 6.800.000,00 dinarë.

konkurs-per-subvencione-2023

formulari-1a-fleteparaqitja per projekt propozimin per masen 1 – sipermarres-2023

formulari-1b-fleteparaqitje per projektin per masen -2-mikro-dhe -te vogla- subjektet ekonomike-2023

formulari-nr-2- deklarata rreth pranimit te kushteve te thirrjes

formulari nr 3-formulari i shpenzimeve-2023

udhezime per plotesimin e aplikacionit-2023

 

 

Vijon numërimi i votave në Shqipëri, PS kryeson në shumicën e bashkive
Admir Nazifi, mer drejtimin e shkollës së mesme “ Sezai Surroi” në Bujanoc
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration