Shpallet lista e bursave studentore në Këshillin Kombëtar Shqiptar (dokument)
Lokale

Shpallet lista e bursave studentore në Këshillin Kombëtar Shqiptar (dokument)

23.Dec.2022 12:50
0

Shpallet lista e përfituesve të bursave studentore të Konkursit të KKSH-së, të dalur nga Memorandumi i Bashkëpunimit të këtij institucioni me Qeverinë e Republikës së Kosovës, i shpallur me 1 Nëntor 2022.

Për herë të parë që nga themelimi i tij, Këshilli Kombëtar Shqiptar, në mbështetje nga Qeveria e Republikës së Kosovës, ndanë bursa studentore për studentët më të mirë të Luginës së Preshevës.

Përfitues të kësaj burse janë 107 studetentët me notën mesatare më të lartë në studimet themelore ose master nëpër universitetet publike.

Luten të gjithë përfituesit e bursës studentore që të dërgojnë të dhënat bankare përmes postës elektronike në kksh.lugina@outlook.com, më së voni deri më datën 28.12.2022!

Të drejtë ankese kanë të gjithë aplikantët brenda afatit 3 ditor, nga dita e publikimit të kësaj liste!

Ankesa mund të paraqitet në mënyrë të shkruar në selinë e Këshillit Kombëtar Shqiptar në Bujanoc!

Më poshtë gjeni listën:

Alarmon media italiane: Flota spiune ruse pranë Shqipërisë, kërcënohet gazsjellësi TAP
Bislimi: Kosova i përgjigjet Luginës, 78 grante për projekte dhe 107 studentë mbi 1 milion euro
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration