Rajoni dhe Politika

Çka është Hamasi?

Çka është Hamasi?

Sulmi ndaj Izraelit, të shtunën, ka bërë që qendrat e kërkimit dhe rrjetet sociale të mbushen me pikëpyetje se çfarë dhe përse ka ndodhur kjo. Është e paqartë se çka e sht

09.Oct.2023 07:45