Rajoni dhe Politika

Bie Qeveria e Dritan Abazoviqit

Bie Qeveria e Dritan Abazoviqit

Pas dymbëdhjetë orë diskutimi, Kuvendi i Malit të Zi ka votuar mosbesimin ndaj Qeverisë së Dritan Abazoviqit, një orë pas mesnatës së 20 gushtit. Qeveria është rrëzuar me 50 vota pë

20.Aug.2022 07:42