Rajoni dhe Politika

Dita Ndërkombëtare e Holokaustit

Dita Ndërkombëtare e Holokaustit

Më 27 janar, në Ditën Ndërkombëtare Përkujtimore e Holokaustit shpallur nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara në vitin 2005, përkujtohen viktimat e Holokaustit.   Kjo datë p&

27.Jan.2024 08:25