Qeveria e Kosovës anulon një bendim për t’ia ndarë Këshillit Kombëtar Shqiptar mbi 30 mijë euro
Lokale

Qeveria e Kosovës anulon një bendim për t’ia ndarë Këshillit Kombëtar Shqiptar mbi 30 mijë euro

26.Mar.2024 22:51
0

Qeveria e Kosovës  ka mbajtur sot mbledhje në mënyrë elektronike.

Siç ka njoftuar zyra e kryeministrit gjatë kësaj mbledhje “kanë anuluar Vendimit të Qeverisë  Nr. 14/186 të datës 24 janar 2024”.

 

Po ashtu, kanë ndarë 30 mijë euro për Këshillin Kombëtar të Luginës së Preshevës.

“Vendimin për ndarjen e mjeteve buxhetore për mbështetje të Këshillit Nacional Shqiptar dhe përfaqësuesve të Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit, në vlerë prej 31,530.00 € (tridhjetenjë mijë e pesëqindetridhjetë euro) me qëllim të përkrahjes së aktiviteteve avokuese për çështjen e popullit shqiptar të Luginës së Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit, para institucioneve të Bashkimit Evropian, dhe kompensimit të mjeteve të zvogëluara nga Qeveria e Serbisë përmes ndarjes buxhetore për Këshillin Kombëtar Shqiptar”, thuhet në njoftim.

Dy ofertat e shqiptarëve në zgjedhjet e Maqedonisë së Veriut
Grupet e armatosura: Maqedonci tregon nëse Serbia po përgatit sulm në veri
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration