Nagip Arifi kërkon mandatin e 5-të për kryetar komune, votoni në anketën online?
Lokale

Nagip Arifi kërkon mandatin e 5-të për kryetar komune, votoni në anketën online?

07.Feb.2024 08:58
0

Nagip Arifi, kryetar i Partisë Demokratike po flitet në opinionin public lokal se do të jetë kandidatë i mundshëm për mandat tjetër të  kryetarit të komunës së Bujanocit në zgjedhjet e ardshme lokale të rregullta që do të duhet të mbahen në prill ose maj të këtij viti.

Në vitin 2002, pas zgjedhjeve të para të drejtëpërdrejta në gusht u zgjodh kryetarë i parë shqipëtar i komunës së Bujanocit dhe këtë detyrë e ushtroi deri në vitin 2006.  Pastaj qeverisi nga 2006 deri më 2008, ndërsa nga ana e kuvendit nga qershori i vitit 2008 deri në qershor 2012 mbante pozitën e zëvendës kryetarit të komunës. Gjithashtu në zgjedhjet e vitit 2012  mori mandatin e 3-të  deri më vitin 2016.

Arifi tani më është duke qeverisur nga viti 2020 me mandatin e 4-të si kryetar komune dhe se nuk ka promovuar deri më tani një kandidatë tjetër potencial të ri.

Redaksia Titulli.com do të realizojë anketën online për të marrë mendimin  e publikut për kandidaturën e  tij të 5-të.

Anketa do të jetë e hapur deri të dielën më 11 shkurt ora 16:00 në pyetjen “ A  votoni Nagip Arifin për kryetar të komunës së Bujanocit”.

Votimi bëhet në webaqen www.titulli.com

 

 

KFOR-i njofton për patrullat e sigurisë e ushtrisë turke në kufi me Serbinë
Kurti për AFP: Uroj t’i normalizoj marrëdhëniet me Serbinë sivjet
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration