LPD propozon për kryetar në zgjedhjet e Këshillit Kombëtar Shqiptar, Nevzad Lutfiu
Lokale

LPD propozon për kryetar në zgjedhjet e Këshillit Kombëtar Shqiptar, Nevzad Lutfiu

27.Sep.2022 19:15
0

Në mbledhjen e sotme të Kryesisë së LPD-së, pas diskutimeve dhe debatit të gjerë të brendshëm për zgjedhjet e Këshillit Kombëtar Shqiptar që do të mbahen më 13 nëntor të këtij viti, u vendos që LPD-ja të marrë pjesë në këtë proces të rëndësishëm zgjedhor.

Për rëndësinë dhe peshën që ka Këshilli Kombëtar në procese të rëndësishme që po kalojnë shqiptarët e Luginës si dhe duke marrë në konsideratë kontributin e liderit historik të LPD-së z.Jonuz Musliu që ka dhënë për këtë institucion të rëndësishëm kombëtarë, si dhe duke parë nevojën emergjente se këtij institucioni të rëndësishëm i nevojitet një vitalitet dhe politika të reja me drejtues të ri, energji të reja e me përgjegjësi të reja, me propozim të kryetarit të LPD-së z.Shqiprim Musliu, u mbështet unanimisht nga Kryesia e LPD-së që kandidat për Kryetar të Këshillit Kombëtar të jetë Nevzad Lutfiu.

Nevzadi është një emër i njohur në opinionin publik dhe në mbarë shoqërinë civile e politike të Luginës, një aktivist prej vitesh, një djalë i ri e energjik, që punon për të mirën e përgjithshme dhe me shqetësim për kauzën dhe të drejtat kombëtare, fusha në të cilat është përgjegjëse edhe KKSh-ja. Nevzadi përgjatë këtyre dy viteve të fundit është Këshilltar i Kuvendit të Komunës së Bujanocit nga radhët e LPD-së dhe është këshilltari me performancën më të lartë në debatet e Kuvendit.

Nga sot ne do të fillojmë me përgatitjet për këtë proces të rëndësishëm zgjedhor, për procedurat e nevojshme si dhe për të kërkuar çdo mbështetje për kandidatin tonë për udhëheqjen e re të KKSh-së.

Ftojmë të gjithë elektoratin e LPD-së si dhe gjithë qytetarët shqiptarë të Preshevës, Medvegjës e Bujanocit që më 13 nëntor t’i japin mbështetje kandidatit tonë.

Tekst i publikuar nga Qendra për informim e LPD-së.

Morinë, 42-vjeçari nga Presheva kapet në kufi me 5 kilogramë heroinë (video)
​Akademi përkujtimore në mbështetje të Luginës së Preshevës
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration