Konkurs për subvencionimin e projekteve të shoqërive ekonomike në komunën e Bujanocit
Lokale

Konkurs për subvencionimin e projekteve të shoqërive ekonomike në komunën e Bujanocit

30.May.2023 08:39
0

Konkurs publik për ndarje të mjeteve për subvencionimin e projekteve të shoqërive ekonomike të vogla dhe të mesme dhe sipërmarrësve në komunën e Bujanocit.

Në bazë të nenit 6. Të vendimit për buxhetin e Komunës së Bujanocit për vitin 2023 (“Gazeta zyrtare e Komunës së Bujanocit”, nr. 14/22), dhe Rregullorës për ndarje të mjeteve për subvencionimin e projekteve të shoqërive ekonomike të vogla dhe të mesme dhe sipërmarrësve nr: 02-70/23-03 të datës 12.05.2023, Komisioni për ndarjen e mjeteve stimuluese për zhvillimin e ndërmarrësis lokale në Komunën e Bujanocit për vitin 2023 më datën 29.05.2023 Shpallë KONKURS PUBLIK për ndarje të mjeteve për subvencionimin e projekteve të shoqërive ekonomike të vogla dhe të mesme dhe sipërmarrësve në komunën e Bujanocit.

Thirrja Publike

Formulari 1 – Aplikacioni i propozim projektit per 2023

Formulari 2 – Deklarata rreth pëlqimit të kushteve të thirrjes 2023

Formulari 3-Formulari i shpenzimeve -2023

Formulari 4-aplikacioni për punëtor-1-2023

Mesazhi skandaloz i Djokovic: “Ndalni protestat, Kosova është zemra e Serbisë”
KFOR-i del me kërkesë për Kosovën e Serbinë
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration