Konkurs për ndarjen e ndihmës financiare për studentët e komunës së Bujanocit 2022/2023
Lokale

Konkurs për ndarjen e ndihmës financiare për studentët e komunës së Bujanocit 2022/2023

13.Jan.2023 14:23
0

Në bazë të Rregullores mbi ndarjen e ndihmës së njëhershme financiare për studentët e komunës së Bujanocit numër 400-54/19-03   të datës  28. 02. 2019 dhe Aktvendimit mbi emërim e Komisionit për ndarjen e ndihmës së njëhershme financiare për studentët e komunës së Bujanocit, në studimet themelore dhe master, për vitin akademik 2022/2023 nr. 02-1/23 – 03 të datës  06.01.2023.

Komisioni në mbledhjen e mbajtur me datë 13.01.2023 shpallë KONKURS për ndarjen e ndihmës së njëhershme financiare për studentët e komunës së Bujanocit, në studimet themelore dhe master për vitin akademik 2022/2023.

Konkurs për ndihmë të njëhershme studentëve 2022-2023

Reagim nga BKSH “Perspektiva” në Bujanoc për ankesat në KKSH
Fajon: Integrimi i Ballkanit Perëndimor si përgjigje e BE-së ndaj ndikimit rus në rajon
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration