Dyshohet se Shqiprim Arifi po punëson rininë shqiptare nga Presheva në Gjermani (dokument)
Lokale

Dyshohet se Shqiprim Arifi po punëson rininë shqiptare nga Presheva në Gjermani (dokument)

11.Jan.2023 12:41
0

Kryetari i Komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, dyshohet se me ndërmjetësimin e firmës “WSCHB&L.PLANET DOO” në Preshevë po e mundëson punësimin e të rinjve të Preshevës në kompaninë e dhëndrit të tij, “Worklink Construktion GmbH” në Gjermani, duke e ndihmuar kështu shpopullimin e Preshevës nga shqiptarët.

Përmes burimeve të saja, KosovaNews merr vesh se kompania e biznesit “WSCH B&L.PLANET DOO” me bazë kryesore në Preshevë, me pronar Lavdrim Nuhiu, e që ka seli edhe në Mannheim të Gjermanisë, është bashkëpunëtor i Shqiprim Arifit.

Ndërkaq, kompania “Worklink Construktion GmbH”, po ashtu në Mannheim të Gjermanisë, është e regjistruar në emër të Berat Jusufit.

Në bazë të regjistrave, adresa e që të dyja këto kompanive në Gjermani figuron të jetë e njejtë:

Adresa dhe regjistri i selisë së Kompanisë “WSCHB&L.PLANET DOO” të Lavdrim Nuhiut në Gjermani
Adresa dhe regjistri i kompanisë “Worklink Construktion GmbH”, të Berat Jusufit (dhëndri i Shqiprim Arifit)

Sipas burimeve, kryetari Arifi së pari po i drejton të rinjtë në kompaninë “WSCH B&L.PLANET DOO” të bashkëpunëtorit të tij Lavdrim Nuhiu, në mënyrë që kjo e fundit t’u mundësoj marrjen e vizës së punës për punësim në kompaninë e dhëndrit të Arifit “Worklink Construktion GmbH” që operon në Mannheim të Gjermanisë.

Burimet thonë se prapa të dyja këtyre firmave ndërmjetsuese, qëndron vet Shqiprim Arifi i cili dyshohet se po kontribon në punësimin e të rinjëve nga Presheva në Gjermani për përfitime materiale/KosovaNews/

Sa e fuqishme është Shqipëria ushtarakisht? Në vendin e 91-të në botë, pas Serbisë
APN fton negociata për të ndërtuar mundësi të re të udhëheqjes me Këshillin Kombëtar Shqiptar
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration