Atraktive

Si lindi legjenda e Babadimrit

Si lindi legjenda e Babadimrit

Regjistrimet e para të këtij shenjtori, peshkopi dhe mirëbërësi me origjinë nga Azia e Vogël, datojnë nga shekulli 4 pas Krishtit.  Karakteri i një gjyshi zemërgjerë, i cili u jep dhurata f

20.Dec.2019 13:20
Çfarë ka ndodhur më 20 dhjetor ndër vite

Çfarë ka ndodhur më 20 dhjetor ndër vite

Këto janë ngjarjet që kanë ndodhur më 20 dhjetor, gjatë historisë:   1832 - U lind Haxhi Zeka, luftëtar shqiptar. 1838 - U lind shkrimtari anglez Edwin Abbott Abbott. 1924 - Adolf Hitler

20.Dec.2019 12:42