Konkurs për politikat bujqësore në komunë të Bujanocit
Lugina

Konkurs për politikat bujqësore në komunë të Bujanocit

12.Jul.2018 18:27
0
Komuna e Bujanocit ka shpallur konkurs për ndarjen e mjeteve nga programi për realizimin e politikave bujqësore dhe politikës së zhvillimit rural të komunës së Bujanocit për vitin 2018.

Rreth kushteve dhe afateve të aplikimit duhet t’i drejtoheni organeve kompetente komunale ndërsa formularët i keni të prezantuar në linqet e mëposhtme.

Konkursi 2018

OBRAZAC 1 ZAHTEV ZA OSTALE MEHANIZACIJE I OPREME
OBRAZAC 2 ZAHTEV ZA PLASTENIKE
OBRAZAC 3 ZAHTEV ZA ZASAD VOĆAKA
OBRAZAC 4 ZAHTEV ZA BUŠENJE BUNARA
OBRAZAC 5 ZAHTEV ZA PÄELARSTVO
OBRAZAC 6 ZAHTEV ZA PRIPLODNA GRLA
OBRAZAC 7 ZAHTEV ZA VINO, RAKIJU I DRUGIH ALKOOLNIH PIĆA
OBRAZAC 8 ZAHTEV ZA VEŠTAÄKO OSEMENJIVANJE

Arifi: Nuk sjellim agjendë të re në politikëbërjen e Luginës së Preshevës (video)
Mustafa zbulon pjesën e deklaratës politike të Kuvendit shqiptarë të Luginës së Preshevës
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration