Semimaturantë, këtu mund të shihni rezultatet e testeve
Lokale

Semimaturantë, këtu mund të shihni rezultatet e testeve

21.Jun.2012 10:43
0
Të gjithë nxënësit nga Lugina që kanë hyrë në testin e maturës së vogël në gjuhë shqipe dhe matematikë, në këtë link www.upis.mp.gov.rs/ucenik_info.php  mund të mësojnë se sa pikë kanë marrë dhe ku janë radhitur në tabelë. Këto janë rezultate preliminare, ndërsa po sot mund të paraqiten edhe ankesat e mundshme të nxënësve që do të dorëzoheshin në shkollat fillore përkatëse, kurse ankesat në komisionin për regjistrim një ditë më vonë, më 22 qershor. Rezultatet përfundimtare do të shpallen më 25 qershor në adresën e mësipërme. Këto rezultate do të jenë të paraqitura sipas shifrave të cilat do të jenë  të njohura për nxënësit dhe prindërit. Klasën e tetë e kanë përfunduar 78.004 nxënës, ndërsa në shkollat e mesme ka vende të lira për 83.335 nxënës./Titulli.com/

Reagon kryetari i kuvendit komunal të Bujanocit Ajredin Hyda
Fillojnë punimet për zgjerimin e xhamisë në Tërnoc (foto)
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration