Seancë maratonike e kuvendit komunal të Bujanocit
Lokale

Seancë maratonike e kuvendit komunal të Bujanocit

20.Jun.2012 15:47
0
Kuvendi Komunal i Bujanocit ka zhvilluar sot seancën maratonike me 30 propozime, të cilët janë miratuar njëzëri nga këshilltarët komunal të pranishëm në këtë seancë. Gjatë kësaj seance janë mandatuar edhe 3 këshilltarë të rinj, Ekrem Alimit, Tanja Tasiç dhe Goran Atanaskoviq të cilët kanë zëvendësuar pozitën e këshilltarit të  kryetarit dhe zv/kryetarit të komunës dhe një anëtari të këshillit komunal. Gjithashtu në këtë seancë janë shkarkuar ushtruesit e detyrës së Shtëpisë së Kulturës “Vuk Karaxhiq” dhe Barnatores së qytetit në Bujanoc, ushtrues detyre të rinjë janë emëruar Bajram Hasani në Barnatoren e qyetetit dhe Bajram Fejzullahu në Shtëpin e Kulturës në Bujanoc. Përveç këtyre ndërrime janë emëruar edhe këshillat drejtuese të disa ndërmarrjeve publike të komunës së Bujanocit, ndërmarrjes  Komunalia, Drejtoria për Ndërtim, Televizioni Bujanoci, Organizata Turistike, Shtëpia e Kulturës, Biblioteka, Qendra sportive, Qendra për punë sociale, Enti parashkollor, Shtëpia e Shëndetit, si dhe Barnatorja e qytetit. Gjatë punimeve të seancës së sotme nuk kanë marrë pjesë 8 këshilltarë shqiptar nga PVD, gjashtë të LPD-së dhe 3 këshilltarë të UDSH-së. Ndërsa, Sali Salihu nga sot është deklaruar këshilltarë i pavarur dhe mw nuk do të jetë pjesë e koalicionit PVD-LPD-UDSH. Kryetari i Kuvendit Komunal,  Hajredin Hyda i pyetur nga gazetarët se partitë opozitare shqiptare vazhdojnë të bojkotojnë kuvendin, Hyda tha nuk do ti komentoj veprimet e tyre. “Ne ia kemi dorëzuar të gjithë këshilltarëve materialin, ndërsa nuk kemi marrë kurrfarë paralajmërimi nga partitë opozitare se do ta bojkotojnë këtë seancë”, tha Hyda. Kjo ishte seance e dytë e kuvendit komunal të Bujanoc pas konstituimit të qeverisjes së re të dalë nga zgjedhjet e 6 majit./Titulli.com/      
Lema 5 se po më duhet !?
Stojança Arsiq: Ja si u tentua të prishet koalicioni?
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration