Rajoni dhe Politika

72 vjet NATO

72 vjet NATO

E themeluar 72 vjet më parë me fillimin e Luftës së Ftohtë, Organizata e Traktatit të Atlantikut Verior (NATO) u bë organizata kryesore udhëheqëse e mbrojtjes së përbashkët me 30 vende an&eu

04.Apr.2021 09:37