Ky është rezultati preliminar i zgjedhjeve për Këshillin Kombëtar Shqiptar Gjatë votimi për Këshilli Kombëtar Shqiptar
Lokale

Ky është rezultati preliminar i zgjedhjeve për Këshillin Kombëtar Shqiptar

13.Nov.2022 21:54
0

Pakica shqiptare sot ka votuar për anëtarë të Këshillit Kombëtar Shqiptar në të cilin kanë pas të drejtë vote rreth 36 mijë shqiptarë të regjistruar në listën e posaçme zgjedhore.

Sipas rezultateve nga trupat punuese për komisionin qendrorë zgjedhorë pranë administratës komunale në Bujanoc dhe Preshevë, këto janë rezultatet:

Rezultatet preliminare për 5 listat pjesëmarrëse në zgjedhjet për anëtarë të Këshillit Kombëtar Shqiptar: 

Rezultatet preliminare në komunë të Bujanocit:

LPD rreth 2070

PVD rreth 1991

PD rreth 1560

APN rreth 1545

PDSH rreth 63 

Rezultatet preliminare në komunë të Preshevës:

APN 2289

PVD 2046

PDSH 972

LPD 139

PD 77

Në komunën e Preshevës deri ora 5 votuan rreth 4500 persona
Nevzad Lutfiu, shpallë fitoren për KKSH në komunën e Bujanocit
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration