Konstituohen të gjitha organet e pushtetit lokal të Preshevës
Lokale

Konstituohen të gjitha organet e pushtetit lokal të Preshevës

20.Jun.2012 21:16
0
Këshilli Komunal i Komunës së Preshevës ka mbajturtakimin solemn  në përbërje të plotë ku të ftuar ishin edhe drejtorët e institucioneve komunale. Të gjithë anëtarëve të këshillit komunal iu janë ndarë edhe aktëvendimet, raporton TVP. Kjo seancë ka qenë më tepër seancë e njoftimit në mes anëtarëve të këshillit komunal, dhe kanë nënshkruar deklaratat. Fillimisht kryetari i komunës së Preshevës, Ragmi Mustafa para anëtarëve të këshillit komunal ka marrë fjalën duke i uruar dhe në pika të shkurta paraqiti punën që bënë këshilli komunal si organ ekzekutiv i pushtetit lokal. Secilit anëtarë të këshillit komunal kryetari komunës së Preshevës ia dorëzoi edhe nga një dokument ku janë të paraqituar detajisht të gjitha punët nga 1 janari 2012. Zv/kryetari I komunës së Preshevës, Skender Destani I cili me automatizëm është edhe anëtarë I këshillit komunal, tha se ky organ do të jetë funksional duke parë përbërjen e saj. Kurse kryetari kuvendit, Ramiz Latifi u uroi anëtarëve të këshillit komunal suksese në punë. Me konstituimin e këshillit komunal, komuna e Preshevës tash është bërë me të gjitha organet e saja të reja të dalura nga vota e lirë e qytetarit në zgjedhjet e 6 majit./Titulli.com/
Fillojnë punimet për zgjerimin e xhamisë në Tërnoc (foto)
Lema 5 se po më duhet !?
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration