Konkurs për ndarjen e mjeteve stimuluese për prodhuesit bujqësorë në territorin e komunës së Bujanocit (aplikacioni)
Lokale

Konkurs për ndarjen e mjeteve stimuluese për prodhuesit bujqësorë në territorin e komunës së Bujanocit (aplikacioni)

29.May.2023 09:00
0

KONKURS PËR NDARJEN E MJETEVE STIMULUESE NGA PROGRAMI MBËSHTETËS PËR REALIZIMIN E POLITIKAVE BUJQËSORE DHE POLITIKËS SË ZHVILLIMIT RURAL TË KOMUNËS SË BUJANOCIT PËR VITIN 2023

Lënda e Konkursit është parashtrimi i kërkesave për ndarjen e mjeteve stimuluese për prodhuesit bujqësorë në territorin e komunës së Bujanocit, në përparimin e prodhimtaris bujqësore. 

KONKURS

ZAHTEVI KËRKESAT

Policia e Kosovës thotë se protestat në veri po vazhdojnë
KFOR: Rreth 25 ushtarë të plagosur në veri të Kosovës (video)
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration