Konkurs për bashkëfinancimin energjetik të shtëpive dhe banesave në territorin e komunës së Bujanocit për vitin 2023
Lokale

Konkurs për bashkëfinancimin energjetik të shtëpive dhe banesave në territorin e komunës së Bujanocit për vitin 2023

31.Oct.2023 19:07
0

Konkurs për bashkëfinancimin e masave për rehabilitim energjetik të shtëpive dhe banesave familjare në territorin e Komunës së Bujanocit për vitin 2023.

Në bazë të Ligjit për konfirmimin e Marrëveshjeve të huasë (Projekti “Energjia e pastër dhe efiçienca energjetike për qytetarët në Serbi”) mes Republikës së Serbisë dhe Bankës ndërkombëtare për rindërtim dhe zhvillim (“Gazeta Zyrtare e RS – Marrëveshjet Ndërkombëtare”, numër 6/22), të Marrëveshjes për bashkëfinancimin e programit për rehabilitim energjetik të shtëpive dhe banesave familjare të zbatuar nga Komuna e Bujanocit, neni 18 i Rregullores për bashkëfinancimin e masave për rehabilitimin energjetik të shtëpive dhe banesave familjare, në kuadër të projektit “Energjia e pastër dhe efiçienca energjetike për qytetarët në Serbi”, të Thirrjes publike për pjesëmarrje të përdoruesve të drejtpërdrejtë (subjekteve afariste) në zbatimin e masave për rehabilitim energjetik të shtëpive dhe banesave familjare në territorin e komunës së Bujanocit dhe Vendimit të Komunës së Bujanocit për shpalljen e thirrjes publike për masat e bashkëfinancimit për rehabilitimin energjetik të shtëpive dhe banesave familjare me numër 02-30/23-03 të 26.10.2023 publikohet THIRRJA PUBLIKE për bashkëfinancimin e masave për rehabilitim energjetik të shtëpive dhe banesave familjare në territorin e Komunës së Bujanocit për vitin 2023 .

Javni poziv za gradane za energetsko efikasnost

Prilog Shtojca 1 EKSTRAKTI PËR APLIKIM

SHTOJCA 2 DOKUMENTACIONI TEKNIK

 
Qendra Klinike në Nish sqaron gjendjen e pacientes që u aksidentua në afërsi të Bujanocit
Publikohet në media një draft-statut i Asociacionit i propozuar nga “pesëshja” e madhe
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration