Titulli Lab

Beteja e rrjeteve sociale me keqinformimin

Beteja e rrjeteve sociale me keqinformimin

Zgjedhjet presidenciale në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, rezultati i të cilave ende nuk është certifikuar, ishin ndër më të polarizuarat. Kompanitë e rrjeteve sociale si Twitter dhe Facebook po p&e

09.Nov.2020 15:51
Kontrollimi i fakteve gjatë një pandemie

Kontrollimi i fakteve gjatë një pandemie

Këto janë udhëzime dhe burime të Agjencisë së Shteteve të Bashkuara për Media Globale (USAGM) për kontrollimin e fakteve. Pandemia e koronavirusit dhe rritja e shpejtë e kërkesave për infor

15.Apr.2020 17:57