Si  të mbrohemi nga Keqinformimi dhe Dezinformimi (video)
Lokale Titulli Lab

Si të mbrohemi nga Keqinformimi dhe Dezinformimi (video)

16.May.2022 07:30
0

Ky është një udhërrëfyes i shpejtë për t'ju ndihmuar të kuptoni se si të mbrohemi nga Keqinformimi dhe Dezinformimi   si dhe në mënyrë sipërfaqësore ju udhëzon si ta njohim atë.

Kjo video është realizuar si pjesë e fushatës për promovimin e një seri video për edukimin medial.

Referencat: NLP Checkology,EU vs Disinformation, Poynter.

“Mendo dy herë, kliko origjinalitetin”

 “Projekt i realizuar në kuadër të Programit të granteve të vogla për Media, i  financuar nga Ambasada Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe administruar nga Qendra për Media & Reforma (MIRC) në Nish. Pikëpamjet, opinionet dhe konkluzionet e shprehura në projekt nuk pasqyrojnë domosdoshmërish pikëpamjet e MIRC-së dhe Ambasadës së SHBA-së,  por vetëm të autorit.”

Pse nuk funksionon ende fabrika e vaksinave Sinofarm në Serbi?
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration