Pse është i nevojshëm “Edukimi mbi median dhe informacionin”  (video)
Lokale Titulli Lab

Pse është i nevojshëm “Edukimi mbi median dhe informacionin” (video)

03.May.2022 09:13
0

Aftësia për të njohur informacionin që mund të jetë i rremë ose manipulues është një aftësi kyçe dhe mund t'ju ndihmojë të mos bini viktimë e intrigave ose qëllimeve të këqija të dikujt.

Kjo video është realizuar si pjesë e fushatës për promovimin e një seri video për edukimin medial.

Referencat: Learn to Discern (L2D), NLP Checkology, The Media Manipulation Casebook

“Mendo dy herë, kliko origjinalitetin”

 “Projekt i realizuar në kuadër të Programit të granteve të vogla për Media, i  financuar nga Ambasada Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe administruar nga Qendra për Media & Reforma (MIRC) në Nish. Pikëpamjet, opinionet dhe konkluzionet e shprehura në projekt nuk pasqyrojnë domosdoshmërish pikëpamjet e MIRC-së dhe Ambasadës së SHBA-së,  por vetëm të autorit.” 

Kamberi: Edhe pse i fitova votat për deputet rezultati u kontestua, loja ende nuk ka mbaruar (video)
Xhemaili: Bibilioteka ''14 Nëntori'' në Bujanoc funksionon kënaqshëm, plane të reja
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration