Llojet e dezinformimit: Mëso cilat janë ato (video)
Lokale Titulli Lab

Llojet e dezinformimit: Mëso cilat janë ato (video)

30.May.2022 07:36
0

Keqinformimi dhe Dezinformimi mund të kategorizohen në bazë të përmbajtjeve të tyre. Këto shtatë lloje zakonisht përdoren në media të ndryshme për të transmetuar një porosi të caktuar tek konsumatori i lajmit apo informacionit.

Kjo video është realizuar si pjesë e fushatës për promovimin e një seri video për edukimin medial.

“Mendo dy herë, kliko origjinalitetin”.

 “Projekt i realizuar në kuadër të Programit të granteve të vogla për Media, i  financuar nga Ambasada Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe administruar nga Qendra për Media & Reforma (MIRC) në Nish. Pikëpamjet, opinionet dhe konkluzionet e shprehura në projekt nuk pasqyrojnë domosdoshmërish pikëpamjet e MIRC-së dhe Ambasadës së SHBA-së,  por vetëm të autorit.”

Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration