Kontrollo këto fakte para se të shpërndani diçka në rrjetet sociale?  (video)
Lokale Titulli Lab

Kontrollo këto fakte para se të shpërndani diçka në rrjetet sociale? (video)

03.Jun.2022 07:58
0

Keqinformimi dhe Dezinformimi lulëzon edhe në rrjetet sociale ku çdokush mund të shpërndajë pothuajse çdo gjë që ata zgjedhin dhe hapësirat e vëmendjes dhe reagimit janë të shkurtra. Ky është një udhëzues sipërfaqësorë për t'ju ndihmuar të kontrolloni disa fakte përpara se të shpërndani diçka në internet.

Kjo video është realizuar si pjesë e fushatës për promovimin e një seri video për edukimin medial. 

“Mendo dy herë, kliko origjinalitetin” 

Referencat: NLP Checkology,EU vs Disinformation, Poynter. 

“Projekt i realizuar në kuadër të Programit të granteve të vogla për Media, i  financuar nga Ambasada Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe administruar nga Qendra për Media & Reforma (MIRC) në Nish. Pikëpamjet, opinionet dhe konkluzionet e shprehura në projekt nuk pasqyrojnë domosdoshmërish pikëpamjet e MIRC-së dhe Ambasadës së SHBA-së,  por vetëm të autorit.”

Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration